Първа инвестиционна банка представи своята специална програма Smart lady

4577
Първа инвестиционна банка представи своята специална програма Smart lady
Снимка: БГНЕС

На специална бизнес закуска Първа инвестиционна банка (Fibank) представи своята специална програма Smart Lady, насочена към всички жени, които са предприемачи и заемат ключови позиции в бизнеса.

Програмата е плод на дълги проучвания, разговори с експерти и бизнес дами. Тя е своеобразно продължение на линията за кредитни карти First Lady, която Първа инвестиционна банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите. Партньор на Fibank по програмата са MasterCard и Съюз произведено в България.

"Целта, която банката иска да постигне с програмата Smart Lady, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже", заяви Севделина Василева, която е изпълнителен директор на Fibank.

По думите на г-жа Василева програмата е компилация не само от възможности за кредитиране, насочени към бизнес дамите, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие чрез специални застраховки, като кандидатстването по европейски програми също ще бъде възможно. Програмата ще бъде насочена към бизнеси, които вече имат история зад себе си, а не такива, които тепърва стартират своята дейност.

Smart Lady предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и същевременно гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане - до 15 година за инвестиционни кредити, а за оборотни средства до 5 години. Освен това банката е предвидила и възможност за цялостно обслужване на фирмата, който да включва и допълнително здравно осигуряване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика, като бременните ще мога да избират, дори, своя екип, който да отговаря за тяхната безпроблемна бременност.

По време на майчинството си дамите ще получат възможността да намалят месечните си вноски до 75% в период от 15 месеца. През това време банката няма да изисква вноска по главицата на използвания кредит. Към програмата Smart Lady се предвиждат и редица допълнителни привилегии като спестовна сметка с нарастваща доходност за бъдещето на децата, безплатна дебитна карта за тийнейжърите, а също така и включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата и редица други клубни привилегии.

Съществено преимущество, което Fibank ще осигури на дамите, е финансовият гръб и сътрудничество на всеки един етап от тяхното развитие. Банката ще проведе редица конференции, обучения и семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални съвети. Като се предвижда до месец септември, тази година, да бъде пусната електронна платформа, чрез която жените-предприемачи да се обучават и информират.

Предвидено е програмата да еволюира с времето според предпочитанията и нуждите на жените, защото освен мощна сила на икономическия прогрес, те са и носители на семейните ценности, уточниха от FiBank. Предложение на Actualno.com догодина, също на 8 март, да бъде представен отчет на развитието на програмата срещна радушен прием от ръководството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

307 проекта са подадени за енергийно обновяване на жилищни сгради по втория етап от процедурата на МРРБ

ЛЕВ ИНС подписа споразумение с ДФ „Земеделие” за съфинансиране на застрахователни премии на земеделски производители

Обединеното кралство е изпаднало в рецесия през миналата година

Нови 13 търговски аташета избра икономическото министерство

На комисия: Депутатите с нови мерки за попълване на дефицита в енергетиката

Сериозен проблем при либерализацията на цените на тока: Тревоги в бранша

Ходим повече в чужбина: Статистика

EVN предлага поскъпване на парното в Пловдив

Коя страна смята да бъде двигател за възстановяването на световната икономика?

"Булгаргаз" иска поскъпване на природния газ от април. Ето с колко

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика