X
 
 

Синдиците на КТБ пак опитват да отдат под наем централния офис на банката

540 4
Синдиците на КТБ пак опитват да отдат под наем централния офис на банката
Снимка: БГНЕС
Синдиците на КТБ отдават под наем част от административната сграда на обявената в несъстоятелност банка, която се намира в центъра на столицата.

Новата процедура по отдаване под наем на сутерена, партера и втория етаж от сградата на площад "Джузепе Гарибалди" в София е стартирана от Ангел Донов и Кристи Маринова, двамата заедно упражняващи правомощията на синдик на "Корпоративна търговска банка" АД (в несъстоятелност).

Аферата "КТБ": Искал ли е Цветан Василев да съди Пеевски за невърнати пари? (ВИДЕО)

Премълчаното с етикет "Делян Пеевски" относно КТБ - това е основният акцент във втория материал от поредицата на неправителствената орг...

Синдиците съобщават, че отдаваната под наем част от сградата е предназначена и използвана до момента за извършване на банкова дейност, като: Сутеренът, находящ се на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения; Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения. Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”; Втори етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

БГНЕС припомня, че синдиците Донов и Маринова обявиха процедура за отдаване под наем на същата част от централата на фалиралата банка и през юли 2018 година. КТБ е в несъстоятелност още от 20 юни 2014 година.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Ники 4 Ники преди 2 седмици Профил на трол?
  Ако прокуратурата се напиняше така както синдиците още преди две години щеше да е прибрала Цецо Василев на топло
 • БЛБ 3 БЛБ преди 3 седмици Профил на трол?
  A някой опитва ли се да върне Цветан Василев от Сърбия, за да бъде изправен на подсъдимата скамейка за наглото източване на пирамидата КТБ?
 • Калин 2 Калин преди 3 седмици Профил на трол?
  Фараон Василев направи тази сграда печално известна!
 • Иван 1 Иван преди 3 седмици Профил на трол?
  Хората още страдат и се трудат заради престъпните схеми на банкера-беглец Василев!