TBI Bank стартира кампания "С теб сме!" в подкрепа на клиентите си

6503
TBI Bank стартира кампания "С теб сме!" в подкрепа на клиентите си
Снимка: TBI Bank

TBI Bank винаги търси нови възможности да предложи подходящо финансиране на своите клиенти. Особено сега на много от тях се налага да покрият непредвидени разходи, както и имат нужда от подкрепа, за да започнат нещо ново или да изпълнят своя мечта.

Затова TBI Bank предлага продукт, който е удобен и пoдходящ за всеки. Нови и настоящи клиенти могат да кандидатстват за потребителски кредит със срок на погасяване от 3 до 48 месеца. Ако плановете им се променят в рамките на 30 дни, те връщат точно толкова, колкото са получили.*

TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се стремят през целия си живот. Често, мечтите ни са свързани с нашите спестява...

Това обаче не е всичко! През последните години стотици хиляди българи се довериха на TBI Bank за потребителско финансиране. Това са хора с различни професии и житейски истории, които са се уверили, че банката наистина застава до тях, когато имат нужда от подкрепа. Вдъхновени от всички тях TBI Bank стартира нова телевизионна рекламна кампания: "С теб сме!".

Наред с професионални актьори, в нея участват истински хора със своите реални истории и различни предизвикателства. В рекламите ще видите пенсионер, учител в детска градина, полицай и дори собственик на софтуерна компания. Новата телевизионна кампания вече е в ефир, а ТУК можете да видите рекламния клип.

"Докато разработвахме новата ни концепция, взехме предвид, че TBI Bank винаги е била невидимата подкрепа за нашите клиенти", споделя Армен Матевосян, главен търговски директор на TBI Bank.

"Ето защо решихме да предложим продукт, който ще бъде привлекателен за истинските хора в реалните им житейски ситуации и именно тези хора са в центъра на нашата рекламна кампания. Искаме да кажем на нашите настоящи и бъдещи клиенти, че винаги сме заставали и ще заставаме до тях и че това няма да се промени, независимо от обстоятелствата", обяснява Матевосян.

TBI Bank с рекордна нетна печалба от близо 23 млн. евро за 2019 г.

Нетната печалба на TBI Bank се увеличава с 58% и достига рекордните за компанията 22.9 млн. евро спрямо одитираните консолидирани финан...

Клиентите, желаещи да кандидатстват за продукта могат да направят това чрез всички онлайн и офлайн канали на TBI Bank. Повече информация може да откриете и на сайта на банката.

*Клиентите имат възможността да погасят изцяло задълженията си по сключения от тях договор за потребителски кредит в срок до 30 календарни дни, считано от датата на подписването му, без да дължат каквито и да е общи разходи по него (лихви, такси, допълнителни услуги). Тази възможност може да се упражнява веднъж на всеки 180 календарни дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Европа има нужда от два нови атомни реактора на година

На първо четене: Отлага се пълната либерализация на пазара на ток

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 13.04-19.04.24

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Българите получават ползите от приемането на еврото още сега с tbi bank

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Подем при строителството в България и ЕС

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com