TELUS International Europe мести централния си офис на пл. "Македония"

16405
TELUS International Europe мести централния си офис на пл. "Македония"
Снимка: TELUS International Europe

TELUS International Europe, най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас, мести централния си офис в нова сграда на площад „Македония“ в София, построена по най-високи стандарти за устойчиво строителство. Компанията, с над 2600 служители в България, е най-големият наемател в новопостроения бизнес център и предстои да даде името си на сградата, като я преименува от City Tower на TELUS Tower.

В новата сграда служителите на TELUS International ще имат на разположение собствена библиотека, велопаркинг, 18 тематични зони за забавления и почивка, фитнес, йога и зали за масажи, над 50 кухненски помещения и зали за срещи. Проектите на всички зони са вдъхновени от последните тенденции в офис дизайна, като съчетават едновременно максимална функционалност, удобство и красив интериор.

Първият хъб за социални иновации в София се отваря от Фондация "Заслушай се", Български център за нестопанско право и TELUS International Europe

Първото пространство за социални иновации в България, наречено A hub, отваря врати днес в София. Мисията на хъба е да предостави на НПО...

„Новият офис, който наемаме, ще позволи да изпълним плановете си за растеж на бизнеса и ще осигури много нови предимства за настоящите ни служители. Местенето ни е продиктувано от желанието ни да предоставим бизнес среда от най-висок стандарт, която вдъхновява хората да дават най-доброто от себе си и да се чувстват щастливи на работа“, сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.

Другият офис на компанията в столицата ще запази сегашния си адрес в бизнес център Infinity Tower на бул. „България“, където в момента работят над 1200 служители.

Във връзка с релокацията на централата си, аутсорсинг доставчикът дарява по-голямата част от наличните си мебели на неправителствени организации, които имат нужда от такива. Сред оборудването, от което може да се възползват организациите, са над 500 бюра, над 1000 офис стола, над 900 шкафа със заключващ механизъм, над 50 маси, над 20 канапета и други.

Каква е тайната на TELUS за щастие на работното място?

В рамките на Деня на отворените врати компанията TELUS организира събитие, посветено на "Щастието на работното място". Представители на...

Компанията организира инициативата, като част от политиката си за социална отговорност, която обхваща събития за доброволен труд като TELUS Ден на подкрепа, както и дейността на Обществения борд на TELUS International в България. Бордът, основан през 2015 г., разпределя 100 хил. щатски долара годишно между социално значими проекти на неправителствени организации в сферата на здравеопазването, околната среда и образованието.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International с близо 28 000 служители в целия свят, включително в Канада, Съединените щати, Европа, Централна Америка, Филипините и Великобритания. С повече от 200 милиона връзки с клиенти, обслужвани годишно чрез телефон, имейл, чат и социални медии в областта на бързо развиващите се технологии, финансовите услуги, индустриите, свързани с онлайн игри, туризъм и здравни услуги.

Общественият борд на TELUS International съществува във всяка локация, в която компанията оперира и има за цел да постави процеса на взимане на решения по обществено значими социални теми в ръцете на водещи обществени личности, едни от най-изтъкнатите лидери в сферата, в която работят. Всяка година Общественият борд на TELUS International разпределя сумата от $100 000 между социално значими проекти, разрешаващи проблеми в сферата на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда. Проектите биват оценявани и финансирани, в зависимост от устойчивостта на решението, което предлагат, по актуален обществен проблем.

TELUS International Europe инвестира $ 60 000 в ремонт на училището за деца с увреден слух в София

Шестото по ред издание на инициативата „TELUS Ден на Подкрепа“ се проведе в училището за деца с увреден слух „Проф. Д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Българите получават ползите от приемането на еврото още сега с tbi bank

eMAG пуска Genius абонамент в България с безплатна доставка и ексклузивни оферти

Подем при строителството в България и ЕС

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика