20 модела на Moto-Pfohe ще обикалят страната по повод 30-годишнината на компанията (ВИДЕО)

8544

На грандиозно откриване Moto-Pfohe събра любителите на моторните страсти, за да представи за първи път в Източна Европа 4 нови автомобила с общо над 1 400 конски сили. Феновете на „Американските мускули“ видяха под един покрив новите Ford Puma ST, Ford Explorer, Ford Mustang Mach 1 и Ford Mustang Mach-E GT.

Ford Puma ST идва в ефектен електриково-зелен цвят, 200 конски сили моторна мощност, 575 вата музикална мощност и 1000% адреналин.

Ford Explorer е с впечатляващите 457 конски сили и близо 1 000 вата музикална мощност, които се чувстват и усещат по съвсем различен начин. А графитено-синия му цвят издава изисканост и класа.

Ford Mustang Mach 1 е кола за ценители, предизвикателство към бързата мисъл и реакцията на спортния дух, на самоконтрола и вечния стремеж да покоряваме. Mach 1 е последният и най-нов от своя вид. С гордост носи името Mustang – най-сниманият автомобил в киното. Впечатлява със запомнящ се ярко жълт или изчистено бял цвят.

Ford Mustang Mach-E GT е изцяло електрически автомобил в класически червен цвят и впечатляващи характеристики. Много хора още смятат, че електрическите автомобили са бъдещето, но те всъщност са настоящето. Този автомобил е истински Mustang с възможност за пробег до 610 километра без зареждане. Ускорява до 100 км. само за 3.8 секунди. За 10 минути може да зареди достатъчно за пробег от 60 километра, а цената му е под 100 000 лева.

Пред камерата на Actualno.com управителят на Мото-Пфое Груп - Масухиро Ояма разказа за предстоящите планове и цели на компанията.

- Мото-Пфое е компания с 30-годишна история и водещи позиции на пазара за коли. Каква е равносметката до момента и какви са бъдещите ви планове и цели?

Ние сме единствената компания в автомобилния сектор в България по отношение на функционалност и обслужване, която допринася за развитието на пазара, но също така подпомага и бизнеса на клиентите ни в сектор мобилност.

- Четирите нови модела автомобили също ще се включат в обиколка на страната, разкажете ни повече за предстоящото роудшоу.

Този петък започваме обиколка на България. Стартираме от София, от площад „Александър I Батенберг“. Шоуто ще продължи няколко месеца, в които ще посетим 14 града и ще покажем 20 автомобила.

Тези автомобили не са просто подобрени модели, те са оборудвани с функции, които ги правят щадящи за околната среда. Това е специалното за тях, което искаме да представим.

- Показвате първия си електрически модел от ново поколение – Ford Mustang Mach-E GT. Има ли вече интерес за електрически коли в България и как ги таргетирате?

Всъщност на първо място за нас е важно да направим така, че електрическите автомобили да бъдат използвани при всякакви случаи на необходимост. И се надяваме да има търсене.

Може би е нужно не само ние като компания, но и останалите в този сектор, да дадем време на обществото да свикне с електрическите автомобили. Ние искаме да бъдем пионери в създаването на природосъобразни коли в автомобилния сектор в България и това е нашата бъдеща цел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com