Audi инвестира 24 млрд. евро в 10 нови модела

40547
Audi инвестира 24 млрд. евро в 10 нови модела

Audi обяви плановете си да инвестира 24 млрд. евро до 2019 г. за разработването на 10 нови модела. Компанията ще лансира и нова генерация екологични бензинови двигатели.

Германската компания не даде подробности, но потвърди, че почти 70% от инвестицията ще е предназначена за развитието на нови модели и технологии.

Второто поколение на Audi Q7 е отслабнало с 325 кг

След като по-рано днес изтекоха 3 снимки на новото, второ поколение Audi Q7, компанията разпространи официалната информация, от която н...

Говорейки за последните, Audi потвърди плановете си за лансирането на „ново поколение изключително икономични двигатели с вътрешно горене и алтернативни технологии“. Компанията ще се фокусира и върху plug-in хибридите, които ще влязат в проиводство „веднага щом бъде оправдано от пазара и инфраструктурата.“

До 2020 г. очакваме от Инголщад да излязат 10 нови модела. Нищо повече не стана ясно, но бе намекнато, че може да очакваме нови модели в сегменти C и D, както и нови кросоувъри, какъвто ще е Q1, който очакваме да се появи през 2016 г. (а най-вероятно ще дебютира още в край на 2015 г., когато ше се проведе автомобилния салон във Франкфурт).

Останалата част от инвестицията ще бъде насочена в посока разработване на иновативни системи за свързаност и асистиращи управлението технологии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com