Audi разбулва предвестника на електрическия Q6

10389
Audi разбулва предвестника на електрическия Q6

Audi продължава с подгряващата си кампания преди официалната премиера на e-tron quattro concept, който ще дебютира на 15 септември във Франкфурт. Концепцията ще ни даде представа за първия Q6 кросоувър купе на марката, който първоначално ще се предлага единствено с електрическо задвижване. Очакваме го към 2018 г. Що касае дизайна, на око се набива скосената линия на покрива, което е повече от очаквано и разбираемо. Отпред виждаме чифт футуристични фарове, разчитащи на матрична лазерна OLED технология.

 

Audi представи S8 Plus с 605 к.с.

Audi работи по следващото поколение на лимузината си А8, но това не пречи на компанията да представи топ версията S8 Plus на настоящия ...

Audi казва, че купето е аеродинамично шлифовано, като е постигнат страхотен коефициент на челно въздушно съпротивление от само 0,25, най-добрият в сегмента. Концептът е базиран на второто поколение MLB платформа, а по отношение на размерите се позиционира между Q5 и Q7, което не е изненадващо предвид "Q6" обозначението на модела.

Между двете оси е позиционирана „голяма“ литиево-йонна батерия, под пътническото отделение, което позволява постигането на по-нисък център на тежестта, както и по-балансирано разпределение на теглото. Пакетът батерии е съвместна разработка между LG Chem и Samsung SDI. Те ще позволят на модела да измине над 500 км, преди такът да му спре.

Задвижването идва от три електромотора, един от които е мантиран на предната ос, докато другите два са отзад. Тази система идва от серийния R8 e-tron.

 

Audi показа новото А4 седан и комби

След доста подгряване, Audi най-после показа новото поколение на A4 (B9). Еволюционният дизайн не бива да изненадва никого, това бе пов...

В „просторния интериор“ има място за четирима. Интериорът е снабден с OLED екрани, включително два за пътуващите отзад. Кокпитът е изцяло ориентиран към водача като бутоните и копчетата са заменени от сензорни дисплеи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com