BMW на NAIAS 2013

35560

По време на Северноамериканското автомобилно изложение (NAIAS) 2013 в Детройт BMW ще представи няколко нови модела, демонстрирайки чрез тях технологичния си напредък и иновативен дизайн.

Германският производител БМВ съобщи, че постигнал нови рекордни продажби през 2012 и изрази надежда, че ще успее да подобри представянето си и през настоящата 2013 г..

Междувременно стана ясно, че баварците завършват 2012 г. с рекордни продажби. Общите продажби на BMW Group възлизат на 1 845 000 млн. автомобила, което е ръст от 10,6% спрямо 2011 г. Само за последния месез на миналата година са били проаддени 181 571 автомобила, което е увеличение с 14,8% спрямо декември 2011-а

 

Series 4 Coupe Concept: Поредният баварски красавец

Макар и обозначен като Concept, това реално е предсерийна версия на Series 4 Coupe. „Концепцията” ще видим след по-малко от...

BMW Concept 4 Series Coupe

В Детройт новото купе отбелязва световната си премиера, като ясно демонстрира как ще изглежда бъдещото поколение на спортното купе на BMW от среден клас.

BMW Concept Series 4 Coupe е видимо пораснало спрямо BMW 3 Series на дължина, широчина и междуосие, докато линията на покрива е значително по-ниска.

В интериора впечатление прави луксът, изисканите детайли и старателно подбраните материали.

 

По случай Коледа: BMW M6 Gran Coupe (видео)

Официалната информация може би ще се появи днес или утре, но сега ви представяме първите официални фотоси на новото BMW M6 Gran Coupe 2...

BMW M6 Gran Coupe

В детройт за пръв път ще бъде представен третия вариант на каросерията на изключителния спортен автомобил BMW M6. Новото M6 Gran Coupe съчетава типичните за М динамични възможности с особено естетичен и луксозен дизайн.

Под предния капак e монтиран V8 двигател с технология M TwinPower Turbo, който развива мощност от 560 к.с. и максимален въртящ момент от 680 Нм. Мощността се подава към задните колела от 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя и Drivelogic. Серийното оборудване включва и активен М диференциал на задната ос, специфично за М окачване, хидравлично кормилно управление с променливо предавателно число и високоефективна спирачна система с Compound-конструкция.

 

BMW Z4

Обновеният Z4: 25 години по-късно

Новото BMW Z4 дебютира 25 години след легендарното BMW Z1. Роудстърът, представен на международното автомобилно изложение (IAA) през 19...

В Детройт ще се състои и дебютът на обновение Z4, който е станал още по-атрактивен благодарение на новото оборудване в интериора, подобренията в детайлите, нов пакет оборудване и нов базов двигател. Добавени са три допълнителни цвята за каросерията, които се предлагат ексклузивно с новото допълнително оборудване Design Pure Traction.

Новият базов модел вече ще е BMW Z4 sDrive18i. Той се задвижва от двулитров двигател с технология BMW TwinPower Turbo със 156 к.с. и може да се комбинира с осемстепенна автоматична трансмисия.

Още автомобилни новини четете на rs-auto.bg

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com