BMW с две победи в Design Trophy 2015

6106
BMW с две победи в Design Trophy 2015

Два модела на BMW получиха признание за изключителния си дизайн в класацията Design Trophy 2015. За тях са гласували най-много читатели на германското автомобилно списание Auto Zeitung. Дизайнът на спортно-елегантото BMW Серия 4 Гран Купе заслужи най-високото признание в категорията “Седани/Комби/Ванове", а изисканото BMW Серия 2 Кабриолет - в компактния клас. Сред отличените в останалите категории са MINI 5-врати, BMW M3/ M4 и BMW X6, класирани според читателите в топ три на категориите, съответно, малки автомобили, спортни автомобили и SUV.

Победителите в Design Trophy 2015 се определят чрез он-лайн гласуване на www.autozeitung.de. Повече от 22 000 читатели са участвали в тазгодишното издание на класацията. Победителите и техните подгласници в пет категории се определят в зависимост от подадените гласове.

Стартира търговското изложение BMW и MINI ЕКСПО

На 17 април 2015 г, в зала 4 на Интер Експо Център, за шести пореден път отворя врати специализираното търговско изложение BMW и MINI Е...

Ексклузивният дизайн на BMW Group традиционно се радва на признанието на аудиторията на Auto Zeitung. В миналогодишното издание на класацията, читателите определиха BMW i3 за най-красив градски автомобил, а спортния plug-in хибрид BMW i8 и BMW Серия 2 Купе победиха в съответните категории.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com