Brabus представи най-мощния кабриолет с 4 места

6133
Brabus представи най-мощния кабриолет с 4 места
Снимка: Brabus

Ателието за тунинг Brabus представи модернизирана версия на открития Mercedes-AMG S 63, като го обяви за „най-мощния четириместен кабриолет в света.”

Експертите са увеличи обема на стандартния битурбо V8 двигател от 5,5 на 5,9 литра. Подменени са почти всички основни компоненти на мотора, като е препрограмиран и електронния му блок за управление. Така мощността на агрегата е увеличена от 585 на 850 к.с.

В комбинация със 7-степенен автомат и система за задвижване на четирите колела агрегатът позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди. Максималната скорост на кабриолета е ограничена по електронен път на 350 км/ч, но въпреки това километражът е като на останалите модели на Brabus и е разграфен до 400 км/ч.

Окачването на модела е снижено с 15 мм, преработени са както екстериора, така и интериора. Автомобилът е получил нови предна и задна брони с карбонови елементи, а в салона са се появили специални прагове и педали с емблема Brabus.

Компанията предлага на клиентите си готова версия на модела, както и възможност да преработи техен автомобил. Цените на кабриолета засега не се съобщават, но в Германия стандартният Mercedes-AMG S 63 е оценен на 187 484 евро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com