Дядо Коледа идва... яхнал 500 „коня“ (видео)

44536
Дядо Коледа идва... яхнал 500 „коня“ (видео)

Дано децата в България да са слушали много тази година, че има опасност Дядо Коледа да не стигне до нас, ако първо мине през скандинавските страни и случайно не попадне на тези шейна. В противен случай има опасност пухкавия белобрад дядо да не се промъкне тайно през комина. Не че тази шейна не може да лети, а защото Дядо Коледа може да се захласне да върти донъти цяла нощ в Швеция с налудничава усмивка на червендалестото си лице.

Този SnowMonster принадлежи на шведския драг рейсинг екип Lindberg Bros. Той е построен върху старо Volvo Duett шаси, върху което те са поставили „черупка“, наподобяваща купето на Ford T-bucket. Радиатор от старата школа и гол двигател вдигат адреналина.

Дядо Коледа с велосипед ще посети шест български града

На 20-ти декември, за осма поредна година инициативата “Коледа на колела”, ще отбележи пристигането на добрия вело-старец. ...

Задвижването идва от огромен и силно модифициран Chevy V8 голям блок, чийто над 500 к.с. задвижват двойните Arctic Cat Lynx вериги отзад посредством автоматична трансмисия на Chevrolet.

Управлението се осигурява от комбинация между ски остриета с интегрирани мини колелца, за да се гарантира маневреност на сняг или при липса на такъв. Вижте аспуха, през който от време на време излиза огън. Jingle bells никога не са звучали по-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com