Една от тези коли може да стане ваша!

7403
Една от тези коли може да стане ваша!
Ще получите шанса да спечелите лек автомобил, ако заплатите входен билет за Автомобилен салон София 2013.

Автомобилният салон в София по традиция раздава много награди, а най-голямата (с малки изключения) почти винаги е била лек автомобил. Това не се е променило и тази година. Салонът се закрива в неделя, а традиционно двата уикенда от провеждането му са и най-силните като посещаемост. Събота се очертава като доста сериозен ден за протести, след като вече се организзира и сутрешен пред НДК, в който народът да „засвидетелства“ любовта си към Станишев пред съпартийците му от ПЕС. Ако обаче нагорещените политически страсти са ви дошли в повече през тази седмица, бихте могли да разпуснете малко сред над 160-те автомобила в залите на „Интер Експо Център“. Ще видите 36 премиери (от които една СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА на новата Toyota Corolla), 15 нови модела, 13 модификации и 24 фейслифта.

Всеки посетител, закупил си билет (6 лв. за възрастни и 3 лв. за деца, ученици и пенсионери ще влизат срещу 3 лв.), ще получи анкетна карта, с която ще участва в томболата за големите награди.

На автосалона може да видите автомобилната гордост на социализма

По време на Автомобилен салон София 2013 може да видите някои наистина уникални автомобила, всеки един от които носи част от историята ...

Най-голямата от тях – чисто нов автомобил, ще може да избирате между Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Skoda Citigo.

Втора и трета награда са почивка за двама на Кушадасъ и GPS. Наградите ще бъдат изтеглени на 23 юни в 17 часа в „Интер Експо Център“.

Призът в конкурс за най-добра снимка, направена в рамките на изложението, пък е таблет. Ще се проведат турнир по Grid2, а Renault ше изпрати двама на „Монца“ да гледат старта от Формула 1 през септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com