Ето го новия Citroen C4 Picasso

72954
Ето го новия Citroen C4 Picasso
Серийният модел много прилича на концепцията Technospace.

Днес изтекоха първите официални снимки на следващото поколение C4 Picasso, което доста прилича на концепцията Technospace. Подобно на новия Jeep Cherokee и този MPV сякаш е изял килограм кисели лимони. Предстои да разберем дали дизайнът отпред ще бъде приет еднозначно от клиентите (вероятно не), но на мен той ми допада, тъй като Citroen отново предлагат нещо, което сме свикнали да виждаме от най-елитарната по отношение на дизайна френска марка: екстравагантност.

 

Това ще е бъдещият Citroen C4 Picasso

От няколко дни в мрежата се въртят снимки от тестовете на новия C4 Picasso в Испания. При това почти без никаква маскировка. Сега Citro...

Без съмнение най-силно впечатление правят дневните светлини, които са заели традиционното място на фаровете. Радиаторната решетка е много тънка и издължена настрани, като горния хромиран ръб продължава до двата края на дневните светлини, пускай една „вежда“ над тях. Под дневните светлини се намират доста невзрачните фарове, които по-скоро приличат на светлини за мъгла, а не на основни осветителни тела.

Профилът е привлекателен и елегантен с хромираните лайсни на вратите, като във вратите има много елегантни изививки. Задницата не се вижда, но сякаш стоповете си хоризонтални и доста изпъкнали.

В интериора дизайнът също е силно променен, но тук поне всичко изглежда модерно и атрактивно. Основните прибори вече са по средата на таблото по подобие на основния конкурент Renault Scenic. Уредите са дигитални и разделени в три квадратни „прозореца“. Централната конзола също изглежда много модерна и високотехнологично. Обемът и обаче е намален, за да се отвори място под нея за допълнителна жабка-чекмедже. Трите места отзад са разделени в индивидуални седалки, а не традиционната пейка.

Citroen C4 Aircross: Японска технология и френска елегантност (тест драйв)

При покупка на нов автомобил клиентите са изкушени от две неща. Сърцето (разбирай емоцията) казва: купи най-големия, най-красив и най-в...

Гамата двигателя би следвало да включва 1.6 VTi 120, 1.6 THP 155 и 1.6 HDi 110 и 2.0 HDi 150. Вероятно на по-късен етап ще видим и хибридна версия със задвижване на четирите колела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com