Фейслифт и нови двигатели за Ford Focus

50209
Фейслифт и нови двигатели за Ford Focus

Обновеният Ford Focus ще видим на започващото другата седмица автомобилно изложение в Женева.

Фейслифтът на най-продавания модел на Ford е направил Focus по-развит и изпипан, като предницата му вече доста се доближава до тази на новото Mondeo. Ясно се откроява новата ала Aston Marin радиаторна решетка, която стои по-добре на Focus, отколкото на Fiеstа. Фаровете и стоповете (макар последнтите много по-малко) са с променен стайлинг, броните са нови, както и четири нови панела по купето на автомобила.

 

Ford Focus продължава да е световен лидер по продажби

    Ford Focus, най-продаваният модел в света за миналата година, запазва лидерската си позиция и през първото тримесечие н...

Обновяването се задълбочава под „кожата“. Предните амортисьори са модифицирани, като сега предлагат още две стъпки за „поемане“ на неравностите. Модифицирано е електрическото серво на волана, а е ESP системата е препрограмирана.

 

Фейслифтът ще се продава с нов 1,5-литров EcoBoost бензинов турбо двигател, който развива 150 и 180 к.с. Другата новост е 1,5-литров TDCi турбодизел във версии с 95 и 120 к.с.

Другите моторизации включват 1,0 EcoBoost със 100 и 125 к.с.; 1,6 TI-VCT с 85, 105 и 125 к.с.; 1,6 TDCi с 95 и 115 к.с., 2,0 TDCi със 150 к.с., както и електрически вариант със 145 к.с.

Ford EcoBoost отново е Двигател на годината

  Ултра ефективният и пъргав 1.0-литров бензинов двигател на Ford Motor Company днес бе провъзгласен за Световен двигател на 2013...

В зависимост от избрания двигател, клиентите ще могат да избират между 5- и 6-степенни механични скоростни кутии, 6-степенна автоматична и 6-степенен PowerShift автомат.

 

Голямата новост в интериора е свързана с рязкото намаляване на количеството бутони върху централната конзола. А това е страхотно, защото броят им в настоящия момент е прекалено висок и силно объркващ. Сега централната конзола е значително олекотена и по-лесна за ориентация. Нов е и трилъчият волан.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com