Фейслифт за VW Polo и нови 3-цилиндрови двигатели

68746
Фейслифт за VW Polo и нови 3-цилиндрови двигатели

След фейслифта Polo се доближава много повече до батко си. Особоне силна тази прилика проличава в предницата на автомобила, но в това няма нищо странно, напротив, беше повече от очаквано. В интериора, в оформлението на приборното табло и централната конзола, също се забелязват прилики с Golf.

На салота в Пекин ще бъде показан екстремен VW Golf R Evo

През март в женева ще видим екстремното Polo R с 250 к.с. на салона в Женева, а месец по-късно, на изложението в Пекин, ще бъде показан...

Потенциалните клиенти ще могат да избират между 8 нови екстериорни звята. Предлага се избор и от шест вида алуминиеви джанти. Клиентите ще могат да си поръчат (при желание) и част от новита система за активна безопасност, сред които са такава, следяща умората на водача, автоматично спиране при ниска скорост и автоматичен круиз контрол.

 

Много интересни неща са скрити под предния капак, където властват 3-цилиндровите двигатели.

От up! идва 1,0-литровия, 3-цилиндров двигател с 89 к.с., който ще харчи по 4,1 л/100 км. Базовият 1,2-литров, 3-цилиндров мотор е обновен (59 к.с.) и с 21% по-ефикасен. Той се предлага и във версия със 74 к.с. С две мощности е и 1,2 TSI (3-цилиндров): 89 или 108 к.с. Следващият е 1,4 TSI със 148 к.с. Polo GTI ще разчита на 189 к.с. Дизеловите двигатели са с работен обем от 1,4 литра и 3 цилиндъра, а мощностите им са 74, 89 и 104 к.с.

Кой сега е №1? Отговорът е добре известен...

Но да го направим официално: за пета поредна година VW Golf е най-продаваният автомобил в Европа. Това сочи статистиката на агенция Jat...

 

В зависимост от двигателите клиентът ще може да избира между 5- и 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенната DSG автоматична трансмисия с двоен съединител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com