Fiat 500X иска част от пая при мини кросоувърите

30201
Fiat 500X иска част от пая при мини кросоувърите

Както вече свикнахме да се случва, плануваните премиери за някое от големите автомобилни изложение по света биват изпреварвани от подобни „изтекли“ снимки. Такъв е и този случай, след като италианското Quattroruote публикува тази снимка на 500X. Официално моделът ще бъде представен на изложението в Париж, стартиращо на 3 октомври.

Иначе твърденията на големите британски и германски медии са, че още при представянето на 500L в Торино през 2012 г. им е бил представен и дизайна на 500Х. Загатка остава какво са чакали цели 2 години, за да го пуснат в производство. Вероятно отрегулиране на сделката и всички други подробности с Chrysler.

Alfa Romeo става самостоятелна компания

Близки до Fiat-Chrysler източници са казали пред Automotive News, че Alfa Romeo ще се превърне в самостоятелна компания. Очакванията са...

Fiat 500X използва една и съща платформа с Jeep Renegade (тест на който ви представихме тази седмица), първата съвместна разработка между двата концерна. Със сигурност ще бъдат споделени и другите механични компоненти – 4-цилиндровди MultiAir и MultiJet II двигатели, 6-степенна механична кутия, автоматик с двоен съединител и 9-степенен автоматик. Със сигурност ще има и версия с 4х4 задвижване, където ще се почерпи от опита на Jeep.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com