X
 
 

Ford търси инженер за новия Mustang

734 0
Ford търси инженер за новия Mustang
Снимка: Ford
Новото поколение на спортното купе Ford Mustang ще получи индекс S650 и ще бъде представено през 2022 г. Очакваше се, че автомобилът ще се появи пред публика още през тази година, но премиерата му е отложена по разпореждане на изпълнителния директор на компанията Джим Хакет.

Какви са причините за отлагането, не се съобщава, но е твърде възможно, това да се дължи на... липса на кадри. Участници в интернет-форума Mustang6G откриха в социалните мрежи доста любопитна обява, публикувана от Ford. В нея се търси инженер, който да се занимава с шумоизолацията и оптимизацията на салона именно на новото поколение на Ford Mustang.

Най-мощният Ford в историята дебютира в Детройт

Ежегодното автомобилно изложение в Детройт е предпочитаното място за премиери на нови модели на американските производители. Един от тя...

Сегашната генерация на легендарния модел носи индекс S550, като беше представена преди 6 години. Въпреки, че през 2019 г. продажбите на автомобила спаднаха, той отново изревари основните си конкуренти Chevrolet Camaro и Dodge Challenger, като за пета поредна година стана най-популярният спортен автомобил на пазара в САЩ.

През 2020 г. компанията от Мичиган все пак ще предложи нещо ново на почитателите на култовата спортна кола. Това ще бъде екстремна версия Mach 1, която трябва да бъде представена по време на автосалона в Детройт. За първи път в историята си най-популярното изложение на автомобили не се проведе през януари, а беше преместено за юни, като ще смени и формата си . Вместо изложба, автосалонът ще е част от фестивал под открито небе.

 

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално