Hyundai Intrado разчита на горивни клетки

45391
Снимки:

Hyundai дръпна покривалото от концепцията Intrado, която официално ще бъде представена на 4 март, когато е първият пресден на автомобилното изложение в Женева.

Последната концепция на Hyundai е първият автомобил, произведен под диктовката на Петер Шрайер. Екстериорният дизайн е еволюция на фирмения флуидна дизайнерски език, като фокусът е поставен върху аеродинамичната ефективност. Панелите на купето на концепцията са изработени от олекотена стомана, която пък се произвежда в завода на компанията за стомана. Те пък са облепили централна карбонова структура, разработена чрез нов производствен процес и техники на съединяване, за които Hyundai са подали патенти за регистрация.

Hyundai ни подготвя за концепта Intrado

Intrado е компактен кросоувър, първата концепция, използваща дизайнерската Fluidic Sculpture 2.0 философия. Концепцията е дело на европ...

 

Опростеният, но функционален интериор, използва новаторски материали, редом с прозрачните вентилационни отвори и извадения на показ карбон.

 

Задвижването се осигурява от водороден двигател с горивни клетки от следващо поколение и 36 kWh литиево-йонна батерия. Презареждането отнема само няколко минути и при пълен капацитет Intrado може да измине до 600 км.

Hyundai прави най-надеждните двигатели

Това твърдение е на американската компания CarMD, която произвежда оборудване за автомобилна диагностика. Тя публикува ежегодния си рей...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com