И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

40870
И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

Днес, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, бе представен Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo, чийто виртуален дебют в Gran Turismo 6 ще се състои след месец. ВИЖТЕ трейлър на виртуалния суперавтомобил.

 

Nissan представи 2020 Vision в реални форми

Визията на Nissan за суперавтомобила от близкото бъдеще, създаден първоначално като изследователски модел от млади дизайнери на Nissan ...

Design Prototype 100 представлява виртуално предложение за Gran Turismo 6 и е разработена от Aston Martin в рамките на 6 месеца.

 

Твърдението е, че това не е било само дизайнерско упражнение на шеф-дизайнера Марек Рейхман, тъй като някои елементи „биха могли да намерят приложение в бъдещите спортни автомобили, които ще лансираме в офлайн света, затова важността на този проект не бива да се подценява“. Въпреки радикалния дизайн, могат да се забележи влияние от One-77 и CC100, но адаптирани за света на Gran Turismo.

 

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan е поредният производител, който използва франчайза Gran Turismo 6 за отлична рекламна платформа. В случая става въпрос на Concep...

DP-100 е замислен като спортен автомобил с централна разположен двигател, а той е V12 с две турбини и мощност 800 к.с.- Джантите са 20-ки, обеки с Michelin.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com