И Батман би завидял

55172
И Батман би завидял

Вероятно не са много хората, които познават творенията на Людовик Лазарет. На мен името му ми попадна преди няколко години, когато за пръв път видях оригиналния Wazuma (базиран на Yamaha R1). Ето че сега Лазарет иска отново да напомни за себе си с този брутален прототип Wazuma V8F Matt Edition.

 

Бялото е най-популярният автомобилен цвят

Замисляли ли сте се кой е любимият ви цвят за автомобил? Защото статистиката показва, че където и да се намирате по света, шансовете да...

Французинът отново се е развихрил, като за творениято му няма точно определение. Макар да използва много автомобилни части, то не е лека кола, не е мотоциклет, нито ATV. Най-добре би му паснала роля в следващия „Батман“. Със сигурност е ясно едно: задвижването на тази машина е поверено на 3,0-литров V8 двигател от Ferrari, осигуряващ 250 к.с. за тежащия 680 кг звяр.

 

Wazuma V8F Matt Edition стъпва върху модифицирани 18-цолови джанти Momo, а гумите са с размер 315/30 ZR18 отпред и 285/30 ZR18 отзад. Задните колела се задвижват чрез шестстепенна секвенциална трансмисия от BMW M3.

 

Aeromobile - първият наистина летящ автомобил

Aeromobile, който идва от Словакия, е най-новият летящ автомобил. Преди да придобиете скептичната нагласа, резервирана за всичко, което...

Според Masmoto цената на едно такова нещо е 200 000 евро. Желаещите може да се сдобият с него, а след това на тях остава задачата да пробват да го регистрират. Но без съмнение Wazuma V8F е една брутална машина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com