IS 200t е акцентът на щанда на Lexus

9486
IS 200t е акцентът на щанда на Lexus
Снимка: Христо Петров

Новият турбо двигател e куплиран с 8-степенна Sport Direct Shift автоматична трансмисия. Другият акцент е 10-годишната безплатна грижа за хибридната батерия на всички хибридни модели.

Lexus разширява гамата автомобили, оборудвани с новия 2.0-литров турбо двигател на марката. След пускането на пазара на NX 200t в началото на 2015 и анонсирания по-рано през годината RX 200t, който ще излезе на пазара в самия край на 2015, IS е третият модел на Lexus, който ще бъде оборудван с новия агрегат.

Задвижван от 2.0-литров турбо-бензинов двигател с иновативната D-4ST технология за впръскване на горивото, която гарантира нисък разход и мигновен въртящ момент, новият спортен седан IS 200t генерира 245 к.с и максимален въртящ момент от 350 Нм. Той е способен да се ускори до максималната скорост от 230 км/ч посредством разработената за RC F 8-степенна Sport Direct Shift автоматична трансмисия. 

Двигателя съчетава цилиндрова глава с водно охлаждане, интегриран изходящ колектор и twin-scroll турбокомпресор, които предоставят мигновена реакция при подаване на газта, изключителна динамика и висок въртящ момент при ниски обороти. За подобряването на икономията на гориво, 2.0-литровия турбо-бензин е оборудван с иновативна система за управление на газоразпределението, която позволява на двигателя да превключва работните цикли между Ото и Аткинсън.

Honda HR-V и Jazz дебютира на автомобилния салон

Феновете трябва да съжаляват, защото марката предвиждаше на салона да изгрее и Civic Type R, но транспортен проблем е осуетил появата н...

IS 200t ускорява от 0-100 км/ч за 7.0 секунди, а средният разход е 7.0 л/100 км.

 

От всички основни агрегати в автомобилите единствено хибридната батерия не се покрива от удължената гаранция 6 години или 200 000 км. За нея „Тойота Мотор Европа“ и „Тойота Балканс“ предлагат отделна, още по-добра програма: 10 ГОДИНИ БЕЗПЛАТНА ГРИЖА ЗА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ, която гарантира на клиентите пълно спокойствие за безупречната работа и восаката пазарна стойност на техния Toyota или Lexus хибрид за цели 10 години!

Програмата 10 Години Безплатна Грижа за Хибридната Батерия става стандартна завинаги за всички хибридни модели Toyota и Lexus без допълнително доплащане и влиза в сила за всички поръчки на Toyota и Lexus от 17 октомври 2015.

Заводската гаранция на всички компоненти на хибридната система на Toyota и Lexus, включително на хибридната батерия е 5 години или 100 000 км.

Toyota пуска 6 години или 200 000 км гаранция

„Тойота Балканс“ представя новия Avensis, съпроводен с новината, че въвежда стандартно 6 години или 200 000 километра гаран...

Програмата включва 5 последователни, напълно безплатни диагностични теста на хибридната система, придружени от сертификат, всеки от които удължава грижата за хибридната батерия с още 1 година или 15 000 км и осигурява безплатна смяна на батерията при евентуален дефект.

RC F е впечатляващ, а карбоновият капак на двигателя и спойлер само подхранват нечистите мисли на феновете.

Снимки: Христо Петров

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com