Изложението в София забавлява не само възрастните

2438
Изложението в София забавлява не само възрастните
Снимка: Sofia Motor Show

Автомобилният салон „София 2017”, който се провежда в столицата, осигурява занимания не само на хората, дошли да видят най-новите модели в света. Техните малки придружители също няма да скучят в Интер Експо Център, като за тях са предвидени голям брой забавления. Докато татковците им още на врата попълват анкетната карта, която може да им донесе големи награди, в това число и чисто нов автомобил, децата могат да започнат своето приключение.

А то включва снимки с купата на световния шампионат в Moto GP на детска почетна стълбичка за победители, импровизирано пътешествие, обяд и отмора с кемпер, игра в палатка – гараж за автомобил. Малчуганите могат да се пробват и на пистата за надпревара с RС колички с дистанционното управление. Има и 2 детски симулатора и специален „айс хокей.

Динамика и комфорт при нова безопасност за хората на Автосалон София 2017

Интервю с г-н Нестор Несторов – член на УС на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в Бъ...

За по-големите е предвиден тест-драйв със специални очила, даващи представа какво е да управляващ автомобил след употреба на алкохол. На свой ред търсачите на силни усещания могат да посетят зоната на Българската федерация по автомобилен спорт, където видят състезателни автомобили и ще се срещнат с пилоти от отделните скоростни дисциплини. На място шофьорите могат да се сдобият с „Членска карта“ на СБА и да получат информация за шофьорските курсове, предназначени за деца, преди да са навършили 16 години.

Специално на убедените в своите отлични възможности зад волана посетители, е предоставен шанс да премерят сили във виртуален директен двубой и надпревара с автомобилен шампион в специалния статичен симулатор. Финалът на моторния екшън в рамките на автосалона ще бъде в събота – 21 октомври. Тогава на паркинга на магазин МЕТРО ще се проведе и последният зрелищен кръг от дрифт шампионата от календара на БФКС.

Всеки ден, всеки правоспособен шофьор има възможността за тест на peĸopдeн бpoй aвтoмoбили от 41 мapĸи, cpeд ĸoитo Lехuѕ, Меrсеdеѕ-Веnz, Јеер, Јаguаr, Аudі, ВМW, ĸaĸтo и Lаdа. Bъзмoжнocт да се изпробват и двуколесните машини предоставят от Наrlеу-Dаvіdѕоn и Тrіumрh.

Билетите за Автосалон София 2017 струват 10 лв. Закупени по електронен път са с 2 лв. по-евтини от тези закупени на място (8 лв.) и включват до 2 часа безплатно паркиране в буферния паркинг на Метрото. Организаторите предлагат и „Семеен билет“ - за 2-ма възрастни и 2 деца - на стойност 16 лв. при закупуване онлайн или 20 лв. на каса. Ако планирате да посетите автосалона след 17.00 ч., ще спестите още 2 лева от цената. Децата под 12 години влизат безплатно, от 12 до 16 години заплащат билет от 5 лв. (4 лв. онлайн), а след 17 часа - 3 лв.

Автосалон "София 2017" ще счупи куп рекорди

65 фирми-изложители с над 300 експоната очакват посетителите на Международния автомобилен салон София 2017 година от 14-ти до 22-ри окт...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com