Изненадващият Citroen DS 6WR

46999
Изненадващият Citroen DS 6WR

На автомобилния салон в Пекин Citroen ще представи DS 6WR - елегантен SUV в премиум сегмента, който е вдъхновен и силно повлиян от от концептуалния Wild Rubis. След представянето на DS 5LS, първото SUV предложение на марката е следващият етап в развитието на DS в Китай, но и в останалата част на света.

Моделът е разработен в Париж, като много плътно следва линиите на концепцията Wild Rubis. Автомобилът е с дължина 4,55 м, широчина 1,86 м, височина 1,61 м и забележимо дълго междуосие – 2,73 м. С тези характеристики DS 6WR напълно отговаря на изкисванията на клиентите в сегмента и посреща техните високи очаквания. 19-цоловите гуми са обещание за забележително пътното поведение.

Citroen вади концепцията DS 5LS R с 300 к.с.

Citroen продължава атаката на китайския пазар с версията DS 5LS R, която ще бъде представена на започващия на 20 април автомобилен сало...

DS 6WR е оборудван с функция Grip Control. Тя имитира 4х4 задвижване. Двигателите e-THP 160 и THP 200 са с директно впръскване, захранено от помпа за високо налягане и турбокомпресор тип Twin Scroll. Скоростната кутия и при двата двигателя е 6-степенна автоматична.

Eлегантният DS 6WR разполага с отличаващ го страничен „подпис” в хром: алуминиевите шини на покрива, които маркират усещането за височина и подчертават динамиката на автомобила. Те се простират по дължината на автомобила и завършват естествено и незабележимо при задното стъкло. DS 6WR разполага и с новата идентичност на автомобилите DS отпред, представена при  DS 5LS -  атрактивната, нова решетка, носеща името «DS Wings». Името й идва от двете странични хромирани „крила”, които я свързват с фаровете. Тя е красиво подчертана от интересните дневни светлини и ксенонови фарове. Характерното в дизайна на автомобила отзад е поставянето на светлините като част от задния капак. Стъклото им е в хром, напомня на бижу и подчертава ефекта на светлинния подпис 3D. Скулптурираната задница е подчертана в долната част от хромирани елементи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com