Jeep Renegade дебютира на София Мотор Шоу 2015

8566
Jeep Renegade дебютира на София Мотор Шоу 2015

Моделът се появява за последните два дни на изложението този уикенд. Той предлага много нови и първи системи за класа на компактните SUV автомобили.

Стилистично Renegade продължава традицията на марката, като получава стабилното и енергично излъчване на американските SUV автомобили. В дизайна му има препратки дори към легендарния Willys Overland от 1941, а отварящият се покрив дава на Renegade неповторимото усещане за свобода, което носят автомобилите на марката Jeep. За първи път в SUV от B сегмент имаме деветстепенна автоматична предавателна кутия.

Jeep Renegade: Италианската кампания (тест-драйв)

Дебаркирането на италианска земя се случи в Балоко, Италия, където се проведоха големите тестови маневри, изпреварващи разгръщането на ...

Jeep Renegade предлага две от прогресивните системи за задвижване на четирите колела като следва иновативната 4x4-технология на също новия Jeep Cherokee. Системите разпределят оптимално силата на двигателя между двата моста, в екстремен случай до 100% на едно единствено колело.

На разположение са: Jeep Active Drive – постоянно задвижване на четирите колела; Jeep Active Drive Low – уникално в сегмента задвижване на четирите колела с електронна програма за понижаващи предавки.

Новият Jeep Renegade е първият SUV от B сегмент с автоматично разкачване за задвижване на задния мост и трансферен модул. Само когато действително се изискват 4x4-качества от автомобила, системата превключва плавно от задвижване на предните колела към задвижване на четирите колела. Това намалява значително разхода на гориво при нормален режим.

Постоянното задвижване на всички колела (Jeep Active Drive), както задвижването на четирите колела с електронна програма за понижаващи предавки (Jeep Active Drive Low) са комбинирани със система за контрол на сцеплението (Jeep Selec-Terrain), която предлага четири режима (Auto, Snow, Sport и Sand/Mud) за оптимален 4x4-режим на всякакъв терен и при всякакви метеорологични условия.

Superb Combi e акцентът на щанда на Skoda

Преди по-малко от месец Skoda отбеляза своята 120-годишнина! Посетителите на салона могат да видят новия флагман на марката, както и да...

С независимо окачване на четирите колела, ход на окачването до 205 милиметра, както и пътен просвет до 220 милиметра, Jeep Renegade задава нови стандарти за качество в своя сегмент.

Подобно на новия Jeep Cherokee и Jeep Renegade вдига още по-високо летвата по отношение на задвижването. Новоразработената деветстепенна автоматична предавателна кутия отбелязва своята световна премиера в B-сегмент с Renegade. Тази автоматична предавателна кутия в комбинация с турбодизелов 2.0 MultiJet или бензинов 1.4 MultiAir турбо двигател гарантира забележителна динамичност и комфортен равномерен ход по автомагистрала при значително намален разход на гориво, в сравнение с автоматичната предавателна кутия с шест предавки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com