Какви коли ще видим в Бързи и яростни 6?

90348
Какви коли ще видим в Бързи и яростни 6?
Американски и европейски мъсълкари ще дефилират във филма.

Все още има повече от два месеца до премиерата на Бързи и Яростни 6, но автомобилните фенове със сигурност чакат с нетърпение това заглавие. И за да разсеем някои съмнения, решихме да разгледаме някои от автомобилите, които ще участват във филма.

До този момент по-голямата част от автомобилите в сериите Бързи и яростни са били модифицирани мъсълкари от САЩ или тунинговани коли от Япония. В шестия епизод обаче ще има известна промяна: макар и да има известен фокус върху американските мускули, ще откриете и богат асортимент от класически европейски спортисти.



Вероятно основният въпрос е какво ще кара Доминик Торето – героят на Вин Дизел. Отговорът е реплика на Dodge Charger Daytona. По колата са направени някои промени спрямо оригинала, сред които изменени предни фарове, малко по-късно задно крило, както и модерен V8 LS3 двигател на General Motors, който се е сгушил под предния капак. Освен това Торето застава зад волана на нов Dodge Challenger и Plymouth ‘Cuda от 1970 година.

Както вероятно сте се досетили, Браян О’Конър (изигран от Пол Уолкър) ще кара Nissan GT-R. Интересното е, че докато в началото на филма той се появява със стандартен GT-R, то в края той вече кара истински син звяр (отново GT-R) с мощност от над 1 000 к.с.

„Светкавицата” GT-R събра 193 191 долара

Единственият „Bolt Gold” GT-R, който бе пуснат на търг в eBay (от 22 ноември до 4 декември), бе продаден за 187 100 долара....



Ако се пренесем към европейските мускули, ще открием Ford Escort RS2000 от 1970 година. ОТ този модел са използвани седем бройки, като единствената промяна при тях е предпазната клетка и олекотеният интериор. Под предния капак обаче си стои оригиналният 2-литров двигател.

Лети (в ролята й се завръща Мишел Родригес) ще кара Jensen Interceptor. Във филма участват 4 екземпляра от него, като и четирите са оборудвани с V8 LS3 двигател на General Motors.

Към това във филма ще видите девет Ford Mustang-a, като единият „загива” от танк (поне така показва трейлърът на филма). Това, което най-вероятно ще спечели феновете, е V8 LS3 двигателят на GM, който ръмжи от мъсълкарите на Ford.

Говори се, че лошите момчета във филма ще карат BMW M5 (от 2010 година). И ако сте си помислили, че и в тях са поставени V8 LS3 двигатели на GM, поне тук продуцентите са се спрели. В допълнение обаче ще видите Alfa Romeo Giulietta и реплика на Ferrari FXX. Поддържаща роля ще има и един Aston Martin.

Остава ни да почакаме до 24 май, когато ще е премиерата на Бързи и яростни 6. Тогава ще видим със сигурност кой на каква кола ще пили гуми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com