Карлос Таварес поема PSA Peugeot Citroen

34085
Карлос Таварес поема PSA Peugeot Citroen

Бившият втори в Renault-Nissan става първи по важност човек в PSA Peugeot Renault. Така най-общо може да се определи мениджърската рокада на най-високо ниво между френските концерни.

Филип Варен бе назначен като Президент на Управителния съвет на PSA Peugeot Citroen през юни 2009. След като Управителният съвет, с подкрепата на Надзорния съвет, започна преговори с различни партньори по индустриални и търговски проекти, Филип Варен изрази желанието следващата голяма стъпка на консолидация и завоевание да бъде предприета под ръководството на друг лидер.

Награда за Peugeot 2008 в Ирландия

Конкурсът “Continental Irish Car of the Year” отново отличи PEUGEOT в Ирландия по време на неговото 37-о издание, като този...

В резултат на това се стигна до бързото назначаване на нов член на Управителния съвет с цел да поеме поста през 2014. Неговото име е Карлос Таварес, доскорошната дясна ръка на Карлос Гон в Renault-Nissan. Той ще се присъедини към Управителния съвет от 1 януари 2014, докато не бъде назначен за Президент на Управителния съвет в последствие през 2014.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com