KIA ни подготвя за новия си хибриден кросоувър Niro

4338
KIA ни подготвя за новия си хибриден кросоувър Niro

Новият световен модел на KIA е хибриден кросоувър с името Niro. Той е разработен в дизайнерските студиа на марката в Калифорния и Намянг, Корея, като моделът обединява практичността и визията на компактен SUV в съчетание с аеродинамична форма и изваяни екстериорни повърхности.

Високо монтираните LED стопове подчертават спортното излъчване и атлетична стойка на новия модел. Въпреки че Niroе изцяло нов модел, без директни предшественици, той моментално е разпознаваем като КIA чрез отличителната радиаторна решетка „тигров нос“ и редица дизайнерски елементи, заимствани от най-новите продукти на КIA.

KIA оставя дълбока следа в европейската икономика

Нов доклад публикуван от London Economics, водеща независима консултантска агенция по икономика, разкрива нарасналия принос на Kia Moto...

 

Изцяло новият Niro е първият модел на КIA, базиран на новата еко платформа на марката, като целта при проектирането му е да се постигне ниво на вредни емисии СО2 под 90 г/км, благодарение на хибриден двигател с намален работен обем.

Niro HUV ще осъществи световната си премиера по време на международния автосалон в Чикаго през февруари 2016 г., и ще демонстрира развитието на марката по отношение на разработването на автомобили с атрактивен дизайн и модерен стайлинг в комбинация от съвременни екологични технологии и следващо поколение двигатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com