KIA показа облика на третото поколение Sorento

34649
KIA показа облика на третото поколение Sorento

Първите официални снимки потвърждават изцяло новата визия на трето поколение Sorento SUV.

По-дълъг, по-широк и по-нисък, с увеличено междуосие, новият KIA Sorento е конструиран върху успеха на своя популярен предшественик, с усъвършенствана визия, повече пространство и комфорт и поредица иновативни технологии.

Първи поглед към визията на новия KIA Sorento

KIA Sorento 2015/2016 вече се тества, но Kia World първи разпространи тези рендъри на задаващото се ново поколение на модела. Кросоувъ...

 

Екстериорът е еволюция на настоящия модел в комбинация с нови, свежи елементи, вдъхновени от концепта Cross GT, който дебютира на автомобилното изложение в Чикаго миналата година. Предната част на новото Sorento се характеризира с по-широка радиаторна решетка, тип ‘тигров нос’, с отличителна триизмерна ромбовидна форма и удължени предни фарове. Скосеният покрив, мускулеста стойка и заоблените задни рамене придават на модела динамична външност.

 

Цялостният облик на трето поколение Sorento е разработен основно в дизайнерското студио на марката в Намянг, Корея със съдействието на творческите екипи във Франкфурт, Германия и Ървин, Калифорния.

KIA Optima Hybrid: Оптимална изнеда (тест-драйв)

Фейслифтът на Optima извежда корейската марка в компанията на модели и марки, на които преди това не можеше да се радва. Красив за авто...

Изцяло новото Sorento ще осъществи своята премиерата в края на август в Корея. Европейският дебют на модела ще се състои на 2 октомври 2014 г. по време на международния автосалон в Париж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com