Lamborghini ще произвеждат Urus

44323
Lamborghini ще произвеждат Urus
Италианският кросоувър ще се появи през 2016 г.

Миналата година Lamborghini показаха своя концептуален кросоувър Urus, който доста се понрави на феновете на марката. С него от Сант’Агата показаха, че не се страхуват да навлизат в нови сегменти и да търсят нови клиенти.

Сега шефът на Audi Рупърт Щадлер коментира, че от Lamborghini ще започнат да произвеждат Urus към края на 2016 година. Щадлер допълва, че италианската марка „трябва да го направи”, докато от чужди издания дори коментират, че серийният Urus вероятно ще бъде базиран на нова версия на платформата MLB, която ще бъде използвана при следващото поколение Audi Q7, Volkswagen Touareg и Porsche Cayenne. Въпреки че платформата ще е почти идентична с настоящата й версия, най-вероятно тя ще използва още повече олекотени материали.



Urus е духовен наследник на LM002. Той притежава агресивен стил с доста смела предна решетка, преден капак с отвори за въздух и предни LED светлини. Освен това има голям заден спойлер, заден дифузьор и система за отработените газове с четири ауспуха. Няма как да пропуснете и страхотните 24-цолови лети джанти.

Интериорът, разбира се, е доста луксозен – с кожената тапицерия, програмируем панел с инструменти и редица карбонови апликации. Освен това има информационно-развлекателна система със сензорен екран за пътниците отпред и отзад.

Ако се върнем към плановете за производство на модела, то Щадлер е на мнение, че Urus ще получи зелена светлина още тази година.

Няма рецесия за Lamborghini!

Lamborghini представиха официалните си финансови резултати за 2012 година, като за изминалата година италианците са продали почти 2 100...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com