Levorg е акцентът на щанда на Subaru

11078
Levorg е акцентът на щанда на Subaru
Снимка: Христо Петров

Там ще видите и новите Outback, Forester и Subaru XV.

Новото спортно комби Levorg е олицетворение на дългогодишните постижения на Subaru. Името на автомобила обобщава основните елементи от неговата философия: LE от Legacy, VO от Revolution, RG от Touring.

Размерите на автомобила напълно отговарят на неговото призвание: дължина от 4,69 метра, багажник с обем от 522 литра и богато вътрешно пространство.

Toyota пуска 6 години или 200 000 км гаранция

„Тойота Балканс“ представя новия Avensis, съпроводен с новината, че въвежда стандартно 6 години или 200 000 километра гаран...

Levorg се предлага с новия бензинов боксер двигател 1,6l DIT с директно впръскване на горивото и турбо компресор, развиващ мощност от 170 к.с. и въртящ момент от 250 Nm, работещ в синхрон с вариаторната трансмисия Lineartronic и задвижването на всички колела Symmetrical AWD.

 

Subaru Levorg ще се предлага в България с две нива на оборудване: Free и Sport Style. Версията Sport Style включва в допълнение на базовата версия Free следните екстри: LED светлини, 18” алуминиеви джанти, стъклен люк, отопляеми предни седалки, достъп без ключ, камера за заден ход и нови системи за безопасност: Subaru Rear Vehicle Detection – система за следене на мъртва зона и страничния трафик и High Beam Assistant – асистент за дълги светлини.

 

Nissan Sway е единственият концептуален модел на салона

Концептуалният Sway, представен за пръв на автосалона в Женева в началото на пролетта, без съмнение е една от звездите на Автомобилен с...

От първото си представяне, Outback е водещият кросоувър модел на Subaru, символ на марката, съчетаващ пътен комфорт на лек автомобил с възможности на SUV. Сега Outback е още по-изискан и усъвършенстван, благодарение и на технологията за подпомагане на водача EyeSight и най-високата оценка от 5 звезди на теста на Euro NCAP.

Автентичният SUV модел с изключителни възможности вече се предлага с двигател Subaru Boxer Diesel съчетан с вариаторна трансмисия Lineartronic.

Посетителите на изложението ще могат да изпитат качествата на Subaru, предлагани от съчетанието на Symmetrical AWD, двигател Boxer и вариаторна трансмисия Lineartronic в обособената тестдрайв зона.

Снимки: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com