Lexus представи бегачката си RC F GT3

34856
Снимки:

По време на Автомобилното изложение в Женева, Lexus показа прототип на RC F GT3. С него марката демонстрира желанието си да навлезе в съзтезателните серии GT3 през 2015 година. С тази премиера са поставя началото на дългосрочна кампания на Lexus в GT3 сериите. Тестовете ще започнат тази година с изглед за влизане в съзтезания в началото на 2015 година.

 

С 460 „коня“ Lexus RC F застава срещу BMW M4

Първата публична поява на купето Lexus RC F ще се състои на изложението в Детройт, което започва в началото на следващата седмица. Осве...

Прототипът е съвместно създаден от Lexus International и Techno Craft в продължение на последните години и е изцяло сглобен в Япония.

С размери от 4705 мм дължина, 2000 мм ширина, 1270 мм височина и междуосие 2730 мм, RC F GT3 e по-широк и по-нисък от стандартния RC F. Теглото също отговаря на състезателните изисквания, като е свалено до 1250 кг.

 

Задвижването се осигурява от 5,0-литров V8 двигателя на RC F, но с модификациите от Lexus се задоволяват да кажат само, че генерира 540 к.с.

Lexus извади RC Coupe

Голямата новина, която Lexus хвърли в Токио, е RC Coupe... готов за производство. RC е част от революцията в пътното поведение и управл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com