Лъвското сърце отново на кръстоносен поход

20392
Лъвското сърце отново на кръстоносен поход
Няма шега, но вместо Светите земи Lyonheart K тръгва на поход към готовите да платят 360 000 евро.

Lyonheart К е изключително красива реплика на Jaguar E-Type, която Бо Золанд и Робърт Палм ни представят под формата на купе и кабриолет. Ако видят бял свят, каквито са последните индикации, алуминиевите Lyonheart K наистина ще предложат невероятен поглед към един от най-красивите и стилни британски модели, обогатени с някои технологично нововъведения и дизайнерски решения.

 

Corvette чества 60-годишен юбилей

На днешната дата преди шейсет години на нюйоркското „Парк авеню” се извива опашка от хора, дошли да видят дебюта на Chevrol...

Интериорът е изцяло подвластен на ретро стила: много кожа и висококачествена дървесина, ретро контролни прибори и декоративни елементи от неполиран алуминий, хром и стомана. Към това има щипка нови технологии под формата на Bowers&Wilkins аудио система, Bluetooth/iPod/USB свързаност и подвижна инфотейнмънт система със 7-инчов дисплей. На технологията залага и подвижният мек покрив, който се сгъва само за 12 секунди при скорост до 50 км/ч.

 

Задвижването на „Лъвското сърце“ ще се осигурява от 5,0-литров V8 турбо Cosworth двигател, генериращ 575 к.с. и 700 Нм. Той е куплиран с 6-степенна автоматична скоростна кутия, като комбинацията гарантира ускорение до 100 км/ч за 3,9 секунди и максимални 300 км/ч.

 

Класическата музика е опасна по време на шофиране

Смяташе се, че слушането на класическа музика зад волана помага за по-безопасното шофиране. Да, ама не. Проучване на учените от London ...

Автомобилите ще бъдат ограничени до 250 бройки, като първият модел е планувано да бъде готов през декември. И сега, внимание: цената на купето е 360 000 евро, докато кабриолетът е струва 375 000. Подобна цена не може да оправдае красивите ретро форми на двата модела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com