Mercedes-Benz E-Class е с 2000 нови детайла

24979
Mercedes-Benz E-Class е с 2000 нови детайла
Макар Е-класата да е сред основните движещи сили зад успеха на Mercedes, голямата новост е CLА.

„Моделът е символ на бранда и причина за лоялността на неговите клиенти“, каза при представянето на Е-класата г-жа Катя Боянова, търговски директор в „Балкан Стар“ за Mercedes-Benz. И това не е нещо ново. Макар и обозначен като фейслифт, в Е-класа на 2000 детайла са напълно нови, а 11 са новите технологии специално в областта на безопасността, разработени за фрагмана S-Class, но предлагани и в по-достъпната Е-класа (седан и комби). За първи път са включени системи, които могат да предотвратят инциденти с преминаващи автомобили или пешеходци, асистентът за следене на пътната лента, който може да предотврати инцидент също и с насрещно движещ се автомобил, както и незаслепяващите постоянни дълги светлини.

Жегата на щанда на KIA идва от горещата cee’d GT

Вече имахме възможността да тестваме новата KIA pro_ceed’d, която изглежда невероятно. Но й липсва power. Е, тази неправда вече и...

Mercedes Benz CLA е другата звезда на щанда на „Балкан Стар“. Този нов модел е вдъхновен от успеха на купето с 4 врати CLS, което предизвика фурор след появата, но е по-компактен от него и по-достъпен като цена.

CLA е представител на новата гама модели Mercedes-Benz, предназначени за така нареченото Y поколение, чиято възраст е с 10 години под тази на традиционните клиенти.

Не на последно място CLA e забележителен с това, че е моделът с най-нисък коефициент на челно съпротивление, който се произвежда серийно. При този модел този показател е 0,22.

Nissan дава шанса да тествате GT-R (тест драйв)

Пресденят на автомобилно изложение протича по един и същ начин: поредица от пресконференции и търчане от щанд на щанд. „Интер Екс...

Компанията, която представлява у нас и Mitsubishi, представи и новия Space Star.

Моделът е завръщане към класическите пропорции на модел от B сегмента. Той е по-къс с цели 23 см от предишния модел в този клас на японците – Colt, но е само с 9 см по-къс в купето и има със 7 см по-дълъг багажник. Той ще се предлага с два бензинови двигателя 1,0 и 1,2 литра и вече спечели цял куп награди за своята екологичност и икономичност.

Снимки: Христо Петров

Mercedes-Benz AMG: Звезден ешалон

Историята на успеха започва преди 46 години (не толкова отдавна по стандартите на автомобилната промишленост), когато Ханс Вернер Ауфре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com