Мъникът Opel KARL излиза на пазара през лятото на 2015 г.

28820
Мъникът Opel KARL излиза на пазара през лятото на 2015 г.

Клиентите ще могат да поръчат привлекателния автомобил с пет врати и обща дължина 3,68 метра на цена под 10 000 евро. За задвижване на KARL ще се използва свръхмодерен 1,0-литров трицилиндров бензинов двигател от последно поколение със 75 к.с. От лятото на 2015 г. моделите KARL, ADAM и Corsa ще формират най-силната гама от автомобили в малкия клас в историята на Opel, която ще бъде и от най-младите модели на пазара.

 

Opel Karl ще се смести под Adam

От лятото на 2015 г. още един малък модел ще се присъедини към тях: Opel Karl с пет врати. С Karl, ADAM и новото поколение Corsa, които...

Предната част на KARL се отличава с типичната за автомобилите на Opel усмивка, очертана от динамичната форма на хромираната лайстна, носеща марковата емблема. Страничният профил на най-малкия модел на Opel на свой ред се характеризира с три прецизни, отчетливи линии. Емблематичното „острие” в страничния профил личи в оформлението на вратите и отразява стилистичната философия на Opel с нейните пластични и прецизни решения. Впечатление правят големите предни и задни светлини, които ще се харесат на едни, но е вероятно да не допаднат на други.

 

Собствениците на KARL ще имат възможност да останат и в постоянна връзка с глобалната мрежа и околния свят благодарение на отличената с многобройни награди инфоразвлекателна система IntelliLink на Opel, която позволява безпроблемно свързване и интеграция на функциите на устройства с операционна система Apple iOS и Android и разкрива света на вашия смартфон в автомобила.

За купето могат да се изберат 10 различни цвята, а джантите могат да са с размер 14 дo 16 цола.

GM влага близо 800 млн. евро за нов модел и двигатели на Opel

По време на своето второ посещение в Германия тази година, Главният изпълнителен директор на General Motors Мери Бара оповести официалн...

KARL може да бъде оборудван с многобройни мерки за повишаване на безопасността и удобствата. Наред със серийната програма ESP със система за контрол на сцеплението, ABS с електронно разпределение на спирачното усилие и системата за подпомагане на потеглянето по наклон HSA (Hill Start Assist), която предотвратява нежеланото потегляне назад по стръмен участък, към оборудването на KARL може да бъде добавен и още един ярък акцент по отношение на безопасността – системата за предупреждение за неволно напускане на лентата за движение LDW (Lane Departure Warning).

KARL предлага също и специалния градски режим (City mode), при който усилието във волана намалява и улеснява маневрите само с натискане на бутон на таблото – също както и при ADAM и Corsa.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com