Най-екстремният и скъп 4-колесен хотел

20298
Най-екстремният и скъп 4-колесен хотел

Единственото определение за Ford F-650 е: огромен. А какво става, когато над него се пристрои каравана? Гигантска къща за 8 човека, стъпваща върху също толкова гигантски колела.

До дни се очаква банковата система на Гърция да развее белия флаг и да секнат и 60 евро на ден. Това не важи, ако се казваш Чък Норис, който наскоро успял да изтегли 70 евро, както се твърди. Това – в кръга на шегата. Днес заглавията на вестниците тръбят, че българските туристи в Гърция все още няма от какво да се притесняват. Дали? Но красивото им море е силно притегателна сила за нас, а едно от средствата, които биха ви направили независими от фалирала държава, неработещи банки и опасност от провал на лятната ви ваканция, е този подвижен хотел. Той е дело на базираната в Колорадо компания EarthRoamer, която се занимава с каравани. Тя осигурява уют и комфорт дори и в най-негостоприемните условия на земята. Срещу съответната сума. Ненормално висока сума.

 

Audi изпраща 4х4 на Луната

Конкурсът Google Lunar XPRIZE е надпревара за покоряване на космоса, адресирана към инженери и предприемачи от цял свят. Финансирането ...

Гигантът е проектиран за 8 човека. Покривът му е покрит от соларни панели, снабден е с голям пакет батерии, които да съхраняват съобраното електричество, за да може да се радвате на уюта в интериора. На борда има резервоар за 200 галона вода, които гарантират работата на миялната машина и пералната. За банята е ясно.

EarthRoamer XV-HD е широк 2,59 м, висок е 3,96 м и е дълъг цели 10,6 метра, което е два пъти повече от Mercedes-Maybach S600.

За задвижването му се грижи 6,7-литров PowerStroke дизелов двигател с мощност 330 к.с. и жестоките 983 Нм, които, съвместно с военните 46-инчови гуми, могат да ви отведат до абсолютно всеки къмпинг в света. Но сега се пригответе: явно жегата в Колорадо е жестока през последните години и това явно се е отразило на трезвото мислене на създателите на тази караванка, които искат за нея начална цена от $925 000.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com