Нов дом на Opel в София

4943
Нов дом на Opel в София
Снимка: София Франс Ауто

Компанията „София Франс Ауто“ откри автосалон на марката си Opel в обновения си търговско-сервизен комплекс „Ес Еф Ей Ритейл-3“ на бул. „Ботевградско шосе” 459 в София, който досега представяше само марките Peugeot и DS Automobiles. Комплексът е преустроен за да отговаря на най-новите стандарти на Stellantis за мултибранд-център, предлагайки всички удобства за клиента в една модерна среда.

Инвестицията е на стойност 1,2 млн. лева и e насочена към обособяване на шоурум на Opel, модернизиране на шоурума на Peugeot, както и към професионално оборудване и софтуерен лиценз за сервизната част, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили с марка Opel, Peugeot и DS Automobiles, но и Citroen.

Най-популярният Opel смени поколенията

Най-успешният модел на германският производител Opel смени поколенията. Шестата генерация на Astra беше представена официално, като ней...

Новият дилър на Опел в София „Ес Еф Ей Ритейл-3” е доказал през годините, че е едно от най-успешните дилърства с реализирани между 300 и 500 продажби на нови автомобили годишно. За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, сред които възможност за мобилност от „Лион Рент-а-Кар“ и „Ес Еф Ей Оказион“, даване на оборотни автомобили, обратното изкупуване на превозни средства - без значение от марката, опция за удължена гаранция както за употребявани, така и за нови автомобили.

Новият дом на Opel, чийто шоурум се простира на площ от 336 кв.м от общо реконструирани 5632 кв.м разгъната площ, е изграден за около една година. Още с влизането в него се забелязва отличителното присъствие на най-актуалните модели автомобили Opel - шесто поколение Opel Astra, което бе представено малко по-рано на столичния автосалон, както и Opel Mokka и Opel Grandland.

Всички те са с новия дизайнерски стил на оформление на предната част на колата „Opel Vizor“, който е бъдещото лице на марката. И трите експоната дават основание да се поддържа амбицията за постоянен пазарен растеж, какъвто германският производител отбелязва през последните две години. Очакваното пазарно развитие ще засегне и лекотоварната гама на Opel, която бе изведена на следващо ниво с появата на новите модели Movano, Vivaro и Combo. Вложената в тях технология посреща разнообразието от изисквания по отношение на издръжливостта, ефективността и други важни характеристики за ориентираните към този сегмент клиенти.

„София Франс Ауто“ (SFA) е официален вносител на Peugeot вече 30 години. През 2019 година става официален вносител на DS Automobiles, a през 2021 година присъединява към портфолиото си Opel и Citroen. Търговската и сервизна мрежа на SFA за четирите бранда наброява 36 дилърства, от които 11 са собствени, обединени под марката SFA Retail.

„София Франс Ауто" е новият представител на Opel за България

Компанията „София Франс Ауто" е новият вносител на Opel за България, съобщиха от централата на германския производител в Рюселхай...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Holiday Mobile: Лидерът на Camping & Caravaning Expo 2024 ни очарова за пореден път

4 мита за бензина, в които мнозина все още вярват

Продажбите на нови автомобили в ЕС падат

Tesla съкращава хиляди служители

Какви глоби плащат автомобилните марки за вредни емисии

Европейските пристанища се превърнаха в паркинги на автомобили

Subaru Crosstrek - верен приятел в приключенията

Какво е нужно за преминаване на технически преглед

Кога автоматичната ръчна спирачка може да бъде опасна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com