Новата Mazda MX-5 ще бъде представена на 4 септември

47393
Новата Mazda MX-5 ще бъде представена на 4 септември

Mazda САЩ обяви официално, че напълно новата MX-5 (снимката е рендър, а надеждите са, че реалният автомобил ще е близо до това изображение) ще бъде представена на 3 септември чрез Twitter.

Различно становище бе изразено от Mazda Global, което гласи, че официалното представяне в Япония, САЩ и Европа ще се състои на 4 септември. Разминаването вероятно се дължи на часовата разлика, но няма да правиме проблем за няколко часа. Важното е, че след два месеца ще видим новото поколение на най-продавания роудстър в света. Това бе (и се надявам, че ще остане) един от най-чистите автомобили, истинско удоволстие за управление, и много достъпен за роудстър.

Така вероятно ще изглежда новата Mazda MX-5

Шасито на новата Mazda MX-5 SKYACTIV бе показано миналата седмица. А сега Auto Express облича своята „кожа“ върху това шаси...

Новото Skyactiv шаси бе представено по време на автомобилното изложение в Ню Йорк преди няколко месеца. То разчита на същата философия за олекотяване, на която разчитата Mazda3 и 6, което ще се преведа в намаляване на теглото с около 100 кг.

Лансиран през 1989 г., MX-5 е най-продаваният 2-местен роудстър в историята. Настоящото, трето поколение, датира от 2005 г. То се предлага с 1,8- or 2-литрови атмосферни двигатели. То бе първото поколение, което предложи сгъваем твърд покрив, който вероятно ще бъде запазен при новото поколение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com