Новият Porsche Cayenne ще дойде през 2017 г.

63562
Новият Porsche Cayenne ще дойде през 2017 г.

Третото поколения на Cayenne трябва да очакваме през 2017 г., а тези ексклузивни рендъри на Аutoexpress твърдят, че трябва да очакваме нещо подобно от визията на модела.

В момента на дневен ред е фейслифтът на настоящия Porsche Cayenne, който се очаква да дебютира на изложението в Париж през есента.

Porsche Macan: най-после и официално

Porsche представи дългоочаквания Macan на изложението в Лос Анджелис. Пътят до тук бе изпълнен с безброй шпионски снимки, официални тий...

 

Третото поколение ще използва MLB платформата на Volkswagen, която ще бъде в основата на Lamborghini Urus, следващите Audi Q7 и VW Touareg, както и бъдещият SUV на Bentley. Статията твърди, че благодарение на нея Сayenne ще свали около 100 кг от общата си маса.

Бъдещият Cayenne би следвало да запази овалните си фарове и да възприеме капак на двигателя, чиято формя напомня черупката на мида, по подобие на този на Macan. Стоповете обаче ще са много по-различни и модерни, като може да се очаква да видиме един дългът светлинен блок, наподобяващ този на Panamera Sport Turismo concept.

По отношение на задвижването трябва да очакваме интерпретациии на база настоящите V6 и V8 двигатели, но също така и хибридно задвижване, комбиниращо 4-цилиндров двигател и електрически мотор(и).

Porsche официално показа серийния 918 Spyder

  Porsche официално показа готовия за производство 918 Spyder по време на автомобилното изложение в Германия.  Пътят от про...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com