Официално представяне на Great Wall в Македония

31303
Официално представяне на Great Wall в Македония

В началото на месец ноември в гр. Скопие, Македония, се проведе официално представяне на автомобилите Great Wall, произвеждани в модерния завод на Литекс Моторс в България, край гр. Ловеч. Премиерата организира официалният вносител на марката за Македония - Толту.

По време на събитието бяха направени презентации на вносителя за македонския пазар - Толту,  българския автомобилен производител Литекс Моторс, както и на основните параметри и характеристики на моделната гама автомобили Great Wall.

Бойко Борисов откри официално завода на "Литекс Моторс"

Премиерът Бойко Борисов откри официално завода на "Литекс Моторс" за производство на автомобили Great Wall край Ловеч. Борисов заяви, ...

Бляскавата премиера беше посетена от ключови национални медии на страната, от партньори на вносителя за Македония, включително екип на Литекс Моторс, представители на местни власти, граждани и много други.

Македония е първият пазар извън България, на който Литекс Моторс навлиза официално с произвежданите и предлаганите от компанията автомобили Great Wall. Българският автомобилен производител планира да разширява присъствието на своята продукция и на останалите съседни на България пазари, както и на други пазари в Европа.

Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен производител на автомобили в Китай и износител от азиатската страна. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 120 страни по целия свят, включително държави от Европейския съюз. GWM са първата и все още единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com