Opel Corsa спечели престижната награда AUTOBEST 2015

59358
Opel Corsa спечели престижната награда AUTOBEST 2015

Само три месеца след премиерата на петото поколение на малкия си модел, Opel получи за него над 55 000 поръчки. А сега бестселърът вече зае и централно място на европейската сцена: Opel Corsa спечели наградата AUTOBEST 2015. На обстойните тестове в Белград новият модел изпревари значително с общо 994 точки своите конкуренти Hyundai i20 (906 точки), Skoda Fabia (871 точки) и Citroën C4 Cactus (830 точки).

Експертното жури на AUTOBEST е съставено от водещи автомобилни журналисти от 15 страни в Централна и Източна Европа. Тази награда е високо ценена на тези пазари, които са общо с около 300 милиона население. Само автомобили с безспорно най-добро съотношение на качества и цена биха могли да спечелят тази титла, защото освен класическите за автомобилите характеристики, журито също така много внимателно оценява и цените за поддръжка, снабдяването с резервни части и услугите, които дилърската мрежа предлага. Победителят трябва да е безспорно най-доброто предложение за нормалния, обикновен клиент и Opel Corsa доказа, че е непобедим.

Opel Corsa вече е на българския пазар

Снощи, в МОЛ Парадайз, се състоя премиерата на новото, пето поколение на един от най-важните модели в цялата история на Opel. За послед...

Corsa е един от най-важните модели на Opel и съставя около една четвърт от традиционно големите продажби на марката. За 32 години, откакто беше лансирано първото поколение Corsa, са продадени над 12.4 милиона от малкия модел. Само от четвъртото поколение Corsa D са продадени около три милиона екземпляра в годините от 2006 до 2014 г. Новата Corsa е и крайъгълен камък в текущата продуктова офанзива на Opel: до 2018 година марката ще въведе на пазара 27 нови модела и 17 нови двигателя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com