Opel направи супер комфортни седалки за новата Astra

18086
Opel направи супер комфортни седалки за новата Astra

Уникални в компактния клас – функции за масаж, за запаметяване на настройките, масаж, регулиране в 18 позиции.

Независимите експерти от AGR (Инициатива за подобряване на ортопедичното здраве на гърба) потвърдиха официално със сертификат, че ергономичните седалки от висш клас на Opel осигуряват отличен комфорт при пътуване на дълги разстояния. Наред с възможността за 18 вида настройки, сред които широчината на страничните опори, новите седалки се предлагат и с възможност за допълнителни комфортни функции като масаж, запаметяване на индивидуалните настройки и вентилация – наистина уникална комбинация в компактния клас. Пътниците на задния ред седалки също могат да очакват повече лукс в новия модел – в допълнение към увеличеното пространство в областта на краката се предлага и възможност за поръчка на отопление на външните места. Клиентите на новата Astra могат да зарадват себе си с новите луксозни седалки на изключително привлекателни цени  – ергономичната седалка на водача със сертификат за одобрение от AGR вече се предлага на допълнителна цена от 390 eвро.

Базовата версия на допълнително предлаганите ергономични седалки включва четири вида настройки на електропневматичната лумбална опора (напред, назад, нагоре и надолу), промяна на наклона и регулиране на дължината на седалищната част и оформление на седалката с контури, които се адаптират към естествените извивки на гръбнака. Ергономичните седалки от висш клас включват още електропневматична настройка на страничните опори, които оказват по-добра поддръжка на тялото, разширявайки или стеснявайки облегалката.

Opel Astra – история на успеха

Над 24 милиона продадени автомобила Opel Kadett и Opel Astra – впечатляващо число и изключително постижение за марката Opel. Подр...

Комфортната седалка на новата Astra разполага с пасивна система за управление на климатизацията, използваща дишащи материи на тапицериите и елементи от перфорирана полиуретанова пяна, които значително подобряват отвеждането на влагата от тялото и способстват за подобряване на микроклимата на седалката. Ергономичните седалки от висш клас на новата Astra на свой ред могат и двете – да поддържат както хлад, така и топлина. Малки вентилатори засмукват въздуха, а с него и влагата, която се отделя от седящия и ги отвеждат от тялото. През зимата вграденото отопление се грижи за комфорта на водача, на пътника до него, както и на пътуващите на задните външни седалки, осигурявайки им приятна топлина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com