Opel произведе над 500 000 бройки от Crossland

3888
Opel произведе над 500 000 бройки от Crossland
Снимка: Opel

Германският производител Opel се похвали със сериозно постижение, след компактният SUV на марката – Crossland, записа над 500 000 продажби. Автомобилът с дързък и изчистен дизайн, изключително комфортен и оборудван с авангардни технологии, се представя повече от добре, след като се появи на пазара през 2017 г.

От компанията посочват, че има много причини за успеха на модела. С дължина от само 4,22 метра Opel Crossland съчетава практичност и удобство на интериора, като разполага с достатъчно място за комфортно пътуване на цялото семейство или група приятели. Това се осигурява благодарение на функционалността на задната седалка, която е разделена в съотношение 60/40 и позволява да се движи надлъжно с до 150 милиметра, в зависимост от варианта на оборудване. Така обемът на багажника с лекота се увеличава от 410 на 520 литра. Ако задните седалки се сгънат напълно мястото за багаж нараства до забележителните 1 255 литра.

Opel обяви раздялата си с Insignia

Германската компания Opel официално обяви, че производството на флагмана на марката – Insignia, ще приключи до края на годината. ...

Моделът разполага с многобройни асистиращи системи, които гарантират спокойното и безопасно пътуване. Стандартните електронни помощници включват интелигентен круиз-контрол и ограничител на скоростта, асистент за поддържане на лентата и разпознаване на пътни знаци, както и ярки LED фарове.

Налични са и системи като предупреждение за челен сблъсък с автоматично аварийно спиране и разпознаване на пешеходци, предупреждение за сънливост на водача, head-up дисплей, 180-градусова панорамна камера за обратно виждане, адаптивен контрол на сцеплението IntelliGrip и други.

Crossland впечатлява не само със своята мултифункционалност и иновативни технологии, но и с модерния си външен вид. Оборудван с новото лице на марката Opel Vizor, което го отличава от останалите и го прави разпознаваем на пътя подчертавайки характерния Opel Blitz (Светкавица). Изгледът отзад е също толкова изчистен и смело проектиран, за да привлича вниманието. Логото на Opel е разположено централно на вратата на багажника на Crossland.

Като цяло, Opel Crossland съчетава красив дизайн, функционалност и комфорт при шофирането, което го прави перфектният SUV за градски условия и не само. Очаква се електрически вариант на модела в следващите години. Opel планира пълно електрифициране на гамата си автомобили до 2028 година.

Нов дом на Opel в София

Компанията „София Франс Ауто“ откри автосалон на марката си Opel в обновения си търговско-сервизен комплекс „Ес Еф Ей...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Holiday Mobile: Лидерът на Camping & Caravaning Expo 2024 ни очарова за пореден път

4 мита за бензина, в които мнозина все още вярват

Продажбите на нови автомобили в ЕС падат

Tesla съкращава хиляди служители

Какви глоби плащат автомобилните марки за вредни емисии

Европейските пристанища се превърнаха в паркинги на автомобили

Subaru Crosstrek - верен приятел в приключенията

Какво е нужно за преминаване на технически преглед

Кога автоматичната ръчна спирачка може да бъде опасна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com