Подвижна дискотека с 5000 вата мощност

37935
Подвижна дискотека с 5000 вата мощност

Днес започна VW-фестивала край езерото Вьортерзее в Австрия – земният рай за феновете на VW (и на всички негови марки). За този фестивал концернът създава специални автомобили, като един от тях е този Volkswagen Amarok Power. Целта му е една: да се грижи за доброто настроение на феновете, за да им влиза още по-добре многото бира, която ще се изпие до 31 май.

 

VW GTI Roadster в действие в Gran Turismo 6

На 6 юни концепцията GTI Roadster Vision ще застане на старта на рейсинг симулатора Gran Turismo 6 през юни. Компанията разпространи пъ...

Пикапът е превърнат в подвижна дискотека, като в „легена“ има и смесителен пулт. Общата мощност на аудио системата е впечатляващите 5000 вата. За добрия саунд се грижат Pioneer и Allen&Heath.

 

Amarok Power е почти идентичен с пикапа, показан на миналогодишното издание на фестивала пикап със същото име. Основните разлики се изразяват в цветовете на екстериора и в оборудването. Задвижването му е поверено на 3,0-литров V6 TDI двигател, генериращ 272 к.с. и 600 Нм. Чрез него и 8-степенната трансмисия Amarol Power се ускорението до 100 км/час за 7,9 сек, а максималната му скорост е 210 км/ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com