Продават на търг уникален „Bolt Gold“ Nissan GT-R

13413
Продават на търг уникален „Bolt Gold“ Nissan GT-R

Уникалният “Bolt Gold” GT-R, моделна година 2013, ще отиде при човека, предложил най-високата цена по време на световния онлайн благотворителен търг, който ще се проведе в eBay от 22 ноември до 2 декември.

Всички събрани средства от търга ще бъдат предоставени в полза на Фондация „Юсейн Болт“, която е създадена в подкрепа на образователните и културните възможности за деца и млади хора в родината на Болт, Ямайка.

Автомобилна седалка от Nissan, с която пасажерът е почти в безтегловност

Придвижването на далечни разстояния с автомобил колкото удобно, е и толкова изморително. Продължителното седене в една и съща поза поня...

Юсейн Болт се присъедини към Nissan през юни 2012 г., поемайки щафетата на посланник на марката, а наскоро стана почетен „Директор на вълнението“ за новата световна маркетингова кампания на Nissan, протичаща под мотото „What IF_“. Като част от това сътрудничество, Nissan ще подготви специален Premium Edition GT-R 2013, боядисан в „Bolt Gold“, за благотворителния търг. Автомобилът ще бъде „награден“ със златна табела с подпис и автограф от Болт.

Автомобилът ще бъде специално направен, за да отговаря на законовите скоростни изисквания в страната на далия най-висока цена за него. Nissan планира да достави автомобила на победителя през март 2013 г. Оферти ще могат да дават само хора, живеещи в държави, в които се продава GT-R.

Четете още авто новини на rs-auto.bg

Редактор: Пламен Георгиев

Болт отново припомни, че иска да играе за Юнайтед

Шесткратният олимпийски шампион Юсейн Болт отново заяви желанието си да играе за Манчестър Юнайтед, предаде БГНЕС. Въпреки, че ще е на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com