Renault ще вози звездите до червения килим в Кан

28724
Renault ще вози звездите до червения килим в Кан

За стогодишнината от рождението на Чарли Чаплин Renault работи с правнучките на филмовата легенда, Долорес и Кармен, по създаването на The Innovators, 12-минутен филм с футуристична тематика. Част от филма бе заснета в Technocentre в Гуянкoрт. Филмът е заснет по песента на Дейвид Бауи, “Space Oddity”.

Тази година Renault удвоява размера на своя автопарк за тазгодишния фестивал. 210 автомобила – 70 Latitude и 140 Espace – ежедневно ще ескортират звездите, организаторите и партньорите до подножието на червения килим.

Megane R.S. 275 Trophy: мощен и ексклузивен

Mégane R.S. 275 Trophy е последният в дългата поредица лимитирани версии на модела, която започна през 2011, продължи с Red Bull...

За да се възползва в пълна степен от 200-хилядната публика, идваща в Кан от цял свят, и високопрофилното медийно отразяване на филма, Renault представя четири нови Twingo прототипа.

От първия филм на братята Люмиер, показващ Аугуст Рено зад волана на Voiturette Type A, до първите филмови студия, построени в Биланкорт между 1885 и 1898, редом до заводите на Renault, Renault се радва на специална връзка с киното над един век, изковавайки близки връзки за този период. Днес, 200 телевизионни и филмови продукции се снимат ежегодно със специална флотилия от 40 автомобила Renault.

Renault е предпочитан партньор на най-големите филмови фестивали в света, включително Lyon, Deauville, Angoulême, Cabourg, Marrakesh и, скоро, Venice.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com