Skoda VisionC ни подготвя за Octavia Coupe

58915
Skoda VisionC ни подготвя за Octavia Coupe

Преди десетилетие Skoda бе известна с опростените си автомобили и ниски цени. Компанията бе Dacia на своето време. Сега обаче Skoda научи много за качествените стоки. И сами виждате защо. Следващата им концепция се нарича VisionC и ще я видим на изложението в Женева в началото на март. Това е една визия за бъдещ сериен модел, който да тръгне по стъпките на Passat CC – Octavia купе. Изглужда и звучи доста обещаващо.

Skoda Octavia 1,6 TDI: Партньор за цял живот (тест-драйв)

Не съм предполагал, че ще направя това заключение, но този ден дойде: новата Skoda Octavia е прекрасна. Някои дори я определиха като на...

Освен че това 4-врато купе обещава изключително атрактивен силует, но тази концепция ни дава поглед към бъдещия дизайнерски език на марката, който ще е по-емоционален от настоящия.

Тъй като говорим за Skoda, чийто модели са много практични, това 4-врато купе всъщност е 5-врато купе с лифбек врата на багажника. Така се улеснява товаренето на по-обемисти предмети, а видимостта назад за водача е по-добра.

Нищо повече не се казва към този момент, но вероятно Женева мотор шоу 2014 ще е един измерител на възприятията на публиката. Какво ще кажете?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com