Subaru работи по купе с централно разположен двигател

5135
Subaru работи по купе с централно разположен двигател

Забравете за BRZ, в Subaru се готви нещо много по-апетитно: спортно купе с централно разположен двигател. Това твърди изданието Car and Driver, позоваващо се на свой източник от компанията.

Моделът е хибриден и е построен върху модернизирана платформа на BRZ, като в момента текат тестове на полигона на Subaru в Точиги. Машината е оборудвана с централно разположен бензинов боксер с турбина, който се подпомага от два електромотора, монтирани върху предната ос.

Лимитираното Subaru WRX STI S207 връхлита с 328 к.с.

Напомпаната и лимитирана серия WRX STI S207 бе представена на салона в Токио, като от модела ще бъдат произведени само 400 бройки и те ...

Според източника на Car and Driver, тестовият прототип е „най-съвършената пълноприводна машина в историята на Subaru“. Автомобилът разпределя въртящия момент между предните колела, като тази технология наподобява използваната в Acura NSX.

Предполага се, че концепцията ще бъде показана в следващите две години. На база на реакцията на публиката ще бъде взето решение дали да се произвежда серийно.

Ако той получи зелена светлина, ще бъде построен върху модулната платформа SGP, която от 2016 г. ще лежи в основата на всички нови модели Subaru.

На снимката виждате Subaru WRX Concept от 2013 г.

Subaru VIZIV Future ни "говори" за бъдещия дизайн

Така говорехме и предишните два пъти, когато Subaru ни показваше концепция под името VIZIV. Е, сега тази изглежда доста по-близко до се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com