Suzuki готви 3 уникални предложения за шоуто в Токио

38360
Suzuki готви 3 уникални предложения за шоуто в Токио

Японците от Suzuki имат доста амбициозни планове за започващото следващия месец автомобилно изложение в Токио. По този повод от компанията разкриха трите прототипа, които ще покажат официално на автомобилния форум.

Първата концепция е червеният компактен кросоувър Crosshiker, който е описван като алтернатива на прототипа Regina, показан в Токио преди две години. Моделът има размера на компактен автомобил – с каросерия от 810 кг и нов, 1-литров трицилиндров двигател.



Вторият прототип е сребристият X-LANDER, базиран на платформата на Jimny. Концепткарът разполага със система за задвижване на четирите колела, а под предния капак се крие 1.3-литров двигател, комбиниран с автоматизирана ръчна трансмисия. В интерес на истината този модел е хибрид, тъй като разполага с електрически мотор, интегриран в 4х4 системата.

Последен идва концептуалният HUSTLER – кросоувър, който отговаря на най-компактния сегмент и е предназначен за всички, които обичат спорта и активностите на чист въздух. От Suzuki планират да покажат прототипа и като стилно купе, но със същия „просторен, комфортен и полезен интериор“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com