Suzuki прибави агресия на SX4/S-Cross

11194
Suzuki прибави агресия на SX4/S-Cross
Снимка: Suzuki

Японският производител Suzuki представи обновената версия на един от най-важните си модели - Suzuki SX4/S-Cross. Компактният кросовър ще дебютира на европейския пазар на 30 септември, само ден преди откриването на международния автосалон в Париж.

Автомобилът е получил нова решетка на радиатора, при която хромираните ребра са разположение вертикално - при старата те бяха хоризонтални и направени от пластмаса. Преработена е оптиката, която вече разполага със светодиодни дневни и главни светлини. Променени са броните и капака, като всичко това придава по-брутален и по-спортен вид на кросовъра.

В салона на Suzuki S-Cross се е появила мултимедийна система със 7-инчов дисплей, койо изглежда дори по-голям. Аналогичен монитор, съвместим със системите Apple CarPlay и Mirrorlink, се поставя и в моделите Baleno и Vitara. Промени има и в материалите в интериора, като те вече са по-меки и с по-високо качество.

По-съществените изменения са под капака. Гамата двигатели вече предлага два бензинови турбомотора Boosterjet вместо един, както беше досега. Това са 1,0-литров двигател с 3 цилиндъра и 1,4-литров с 4 цилиндъра. Първият развива 112 к.с. и 170 Нм, а вторият – 140 к.с. и 220 Нм. Агрегатите работят с 6-степенни механична и автоматична скоростни кутии. Система за задвижване на четирите колела ALLGRIP AWD се предлага само за по-мощния агрегат.

При дизелите промени няма. Там е налице е 1,6-литров турбодизел DDiS с мощност 120 к.с. и 320 Нм, като той се предлага както с 6-степенна механична кутия, така и с роботизирана трансмисия. Дизеловият вариант също е достъпен със системата ALLGRIP AWD.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com