Тежката артилерия на Audi е R8 V10 plus (видео)

12009

Audi показва седем актуални модела, сред които новото поколение Audi A4. Но феновете ще останат пленени от червения R8 V10 plus. На щанда си Audi е изложила автомобила с обща мощност 2682 „коня“.

Фокусът на щанда на Audi е бестселърът на марката, последното поколение Audi A4. Всички технологични решения в най-продаваната фамилия А4 са напълно нови разработки, поставящи модела отново в ролята на образец в неговия пазарен сегмент.

VW Golf R: мокрият сън на мнозина

Ще излезем от клишето „Перник“, но без съмнение Golf R е мечта за хардкор феновете на модела и марката. Те имат шанса да се...

 

Но акцентът е ярко червеният Audi R8 V10 plus. С 610 к.с. мощност, 330 км/ч максимална скорост и време за ускорение от 0 до 100 км/ч от едва 3,2 секунди, топвариантът Audi R8 V10 plus е най-бързият и най-мощният сериен автомобил, създаван досега от Audi. Централно монтираният V10 двигател с атмосферно пълнене е получил още по-висока мощност и е подчертано бързооборотен.

 

Сред останалите особено интересни новости в Audi R8 е режимът performance на системата Audi drive select. Той позволява на водача да настройва автомобила оптимално в съответствие с условията на пътната настилка.

Mercedes-Benz атакува софийския салон с три нови SUV модела

Истински блицкриг е предприел Mercеdes-Benz в SUV сегмента с премиерата на цели три нови модела, като така компанията разширява гамата ...

 

Успешната история на Audi R8 започва с представянето на първото поколение на модела през 2007 г. Оттогава досега от модела са продадени около 27 000 екземпляра от суперспортния модел. Първите доставки на Audi R8 започват от тази есен. Цената на Audi R8 V10 започва от 165 000 евро, а върховият вариант Audi R8 V10 plus стартира от 187 400 евро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com